Karriera - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Karriera

Hotel Garden ofron një ambient produktiv dhe të motivueshëm për punë.

Careers Full Image
Career Image

Recepsioniste

Përgjegjëse për të siguruar të gjitha shërbimet e shkëlqyera të mysafirëve nga momenti i kontaktit, mbërritjes, qëndrimit dhe shkuarjes. Gjithashtu është përgjegjëse të sigurojë një atmosferë të këndshme dhe miqësore për mysafirët

Apliko Tani

Newsletter