Luxury Suite - Hotel Garden
Luxury Room

Luxury Suite

Hapësirë luksoze!

Kjo suitë lukzose dhe me një hapësirë të gjerë, gjendet në katin me të lartë të Hotelit e rregulluar posaçërisht për mysafirët të cilët dëshirojnë hapësirë më komode.

Ju mund ta shijoni Luxury Suite së bashku me para-dhomë me mobilje shumë të rehatshme dhe klasike ku përfshihen tavolina e punës, tavolina e ngrënjes, banjo klasike me vaskë dhe tush, telefon në banjo dhe butoni i emergjencës.

310 € / night

Luxury Room
The Luxury Suite

VIP Maxi Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike, ushqime të lehta si dhe aparatin për Illy espresso.
Banjo klasike me vaskë dhe tush, tharëse e flokëve, telefon në banjo dhe butoni i emergjencës.

Luxury Room
King Size Bed

Shtrati King me dimensione: 180cm x 200cm.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Luxury Suite

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani