Politikat e privatësisë - Hotel Garden

Politikat e privatësisë

Privacy and Policy

Politika e anulimit për rezervime grupore:

Politikat e anulimit për rezervime individuale:

Pagesat me kredit kartelë

Kredit kartelat e pranuara janë: Visa, Maestro and Mastercard.

Rezervimi individual:

Për të procesuar me rezervimin kërkohen këto të dhëna si më poshtë:
Emri dhe Mbiemri, Lloji i dhomës, Data e arritjes (Check in), Data e largimit (Check out), Nr. kontaktues dhe E-mail adresa.

Rezervimet grupor:

Në rast se kemi kërkesë për rezervim mbi 5 dhoma duhet të dërgohet e-mail tek: [email protected], pasi që menaxhmenti e shqyrton kërkesën dhe mund të procesojë me ofertë me zbritje nga çmimet standarde.

Për të konfirmuar rezervimet grupore, 30% nga shuma totale duhet të bëhet deri në datë të caktuar.

Politikat e privatësisë

Informatë për politikat e privatësisë

Te dhënat personale të cilat mbledhen përmes web faqës së Hotel Garden, trajtohen me kujdesin e duhur dhe purpunohen me kujdes.

Këto informata të privatësisë kanë për qëllimi t’ju informojnë për llojin dhe përdorimin e informatave të cilat Hotel Garden i mbledh përmes web-faqës së saj.

Të dhënat për vizitorët

Gjatë vizitës së webfaqës së Hotel Garden, serveri regjistron këto informata si: kohëzgjatja e vizitës suaj, faqet në të cilat qaseni, IP adresat nga cila hyni etj. Këto informata përdoren për qëllime të raporteve statistikore të cilat i mundësojnë Hotel Garden të përmirësojë web-faqën dhe të kuptoj së çfarë ju intereson më shumë vizitorëve.

Cookies

Në web-faqën tonë përdorimi cookies të cilat mund të pranohen nga viztorët e web-faqes dhe të cilët ruhen në kompjuterin e vizitorëve dhe nuk ruajnë asnjë lloj të dhënash personale.

Analizat dhe marketing

Google Analytics

Kjo faqe përdor Google Analytics, një shërbim analitik në ueb. Ajo operohet nga Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics përdor të ashtuquajturat “cookies” të cilat janë skedarë me tekst që janë ruajtur në kompjuterin tuaj dhe që lejojnë një analizë të përdorimit të faqes në internet nga ju. Informacioni i gjeneruar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe në internet zakonisht transmetohet në një server të Google në SHBA dhe ruhet atje.

Cookies të Google Analytics ruhen bazuar në Art. 6 (1) (f) DSGVO. Operatori i faqes në internet ka një interes të ligjshëm për të analizuar sjelljen e përdoruesit për të optimizuar si faqen e saj të internetit ashtu edhe reklamat e saj.

Kundërshtimi i mbledhjes së të dhënave

Ju mund të parandaloni mbledhjen e të dhënave tuaja nga Google Analytics duke klikuar në linkun e mëposhtme. Do të vendoset një cookie për të parandaluar mbledhjen e të dhënave tuaja në vizitat e ardhshme në këtë website: Ndalo Google Analytics.

Për më shumë informata se si Google Analytics trajton të dhënat e përdoruesit, shihni politikën e privatësisë së Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Browser plugin

Ju mund të parandaloni që këto cookies të ruhen duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj. Sidoqoftë, ne dëshirojmë të theksojmë se duke bërë kështu mund të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të shijoni funksionalitetin e plotë të kësaj faqe në internet. Ju gjithashtu mund të parandaloni që të dhënat e gjeneruara nga cookies në lidhje me përdorimin tuaj të faqes në internet (përfshirë adresën tuaj IP) të kalojnë në Google dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google, duke shkarkuar dhe instaluar shtojcën e shfletuesit të disponueshëm në lidhjen vijuese: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mbledhja e të dhënave demografike nga Google Analytics

Kjo faqe në internet përdor veçoritë demografike të Google Analytics. Kjo lejon gjenerimin e raporteve që përmbajnë deklarata në lidhje me moshën, gjininë dhe interesat e vizitorëve të faqes. Këto të dhëna vijnë nga reklamat e bazuara në interes nga Google dhe të dhënat e vizitorëve të palëve të treta. Këto të dhëna të mbledhura nuk mund t’i atribuohen ndonjë personi specifik individual. Ju mund ta çaktivizoni këtë funksion në çdo kohë duke rregulluar cilësimet e reklamave në llogarinë tuaj të Google ose mund të ndaloni mbledhjen e të dhënave tuaja nga Google Analytics siç përshkruhet në seksionin “Refuzimi i mbledhjes së të dhënave”.

Google Tag Manager

Kjo faqe në internet përdor Google Tag Manager. Ky shërbim lejon që etiketat e faqeve të internetit të menaxhohen përmes një ndërfaqeje. Google Tag Manager zbaton vetëm tags. Kjo do të thotë që nuk vendosen cookies dhe nuk regjistrohen të dhëna personale. Google Tag Manager shkakton etiketime të tjera të cilat, nga ana tjetër, mund të regjistrojnë të dhëna. Sidoqoftë, Google Tag Manager nuk i përdor këto të dhëna. Nëse tags janë çaktivizuar në nivelin e domenit ose cookie, kjo mbetet në vend për të gjitha etiketat gjurmuese nëse këto implementohen me Google Tag Manager. Mund të mësoni më shumë rreth Google Tag Manager duke klikuar në lidhjen vijuese: http://www.google.de/tagmanager/use-policy.html

Facebook Pixel

Uebfaqja jonë mat shndërrimet duke përdorur piksele të veprimit të vizitorëve nga Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Këto lejojnë që gjurmimi i sjelljes së vizitorëve të faqes pasi ata të klikojnë në një reklamë në Facebook për të arritur në faqen e internetit të ofruesit. Kjo lejon një analizë të efektivitetit të reklamave në Facebook për qëllime statistikore dhe kërkimore të tregut dhe optimizimin e ardhshëm. Të dhënat e mbledhura janë anonime për ne si operatorë të kësaj faqe në internet dhe ne nuk mund t’i përdorim ato për të nxjerrë ndonjë konkluzion në lidhje me identitetin e përdoruesve tanë. Sidoqoftë, të dhënat ruhen dhe përpunohen nga Facebook, gjë që mund të bëjë një lidhje me profilin tuaj në Facebook dhe që mund t’i përdorë të dhënat për qëllimet e veta të reklamimit, siç përcaktohet në politikën e privatësisë së Facebook. Kjo do të lejojë që Facebook të shfaq reklama si në Facebook ashtu edhe në faqet e palëve të treta. Ne nuk kemi kontroll se si përdoren këto të dhëna. Shikoni politikën e privatësisë së Facebook për të mësuar më shumë rreth mbrojtjes së https://www.facebook.com/about/privacy/. gjithashtu veçorinë e reklamimit të audiencës së personalizuar në seksionin “Cilësimet e reklamave” në: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.
Së pari do të duhet të futeni në Facebook. Nëse nuk keni një llogari në Facebook, mund të hiqni dorë nga reklamimi i bazuar në përdorim nga Facebook në faqen e internetit të Aleancës Evropiane të Reklamimit Interaktiv Dixhital: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

Reserve your place now

Reserve your table any time

Reserve Now