Kontakti - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Na kontaktoni

  Emri im është , email adresa ime dhe më duhet info për me kërkesë

  Drejtimi

  Kliko në buton
  për të gjetur
  drejtimin në hartë

  Rr.Agim Çela nr.1, 10000 Prishtinë, Kosova
  [email protected]

  Dëshironi të punoni me ne ?

  Nëse jeni të interesuar të punoni me ne
  dërgoni CV tuaj në email [email protected]

  Career

  Newsletter