Rreth Nesh - Hotel Garden
About Main Image

Elegancë
përgjatë historisë

Hotel Garden është një ndër hotelet më prestigjioze,
me lokcion të përshtashëm strategjik

About Hotel Garden

Përfshije veten në botën
tonë dhe zbulo më shumë
rreth nesh!

Hotel Garden është një nga hotelet më prestigjioze, e vendosur në një vend strategjikisht të përshtatshëm, duke siguruar lidhje të përshtatshme dhe të shpejta me aeroportin, stacionin e autobusëve dhe të gjitha vendet më të frekuentuara në qytet.

Hotel Garden është 3 km larg nga qendra e Prishtinës. Një hotel me shumë shije dhe stil, me një lartësi prej katër katesh dhe me gjithsej 38 dhoma të zbukuruara me pasion dhe elegancë.

Luksi
në të gjitha
format e saj

Personeli do të kujdeset që qëndrimi juaj të jetë më i rehatshëm duke marrur parasysh çdo kërkesë tuajën.

Join our team

About Team

Newsletter