Deluxe Single Room - Hotel Garden
Deluxe Room

Deluxe
Single Room

E gjerë, e ndritshme dhe shumë e rafinuar!

Dhomë me hapësirë të mjaftueshme me ballkon ku ju mund të shijoni pamjën e bukur të kopshtit tonë.

Shtrati King dhe tavolina për kafe ju ofrojnë komditet dhe një eksperiencë më ndryshe.

89 € / natë

Deluxe Room Feature
Dhoma Deluxe Single

Mini Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike dhe ushqime të lehta si dhe aparatin për Illy espresso.
Banjo klasike ku pjesa e tushit është e ndarë me xhama.

Deluxe Room Feature
Shtrati King Size

Shtrat King Size me dimensione: 180x200cm.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Deluxe Room

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani