Triple Room - Hotel Garden
Triple Room

Triple Room

E rehatshme dhe e përshtatshme!

Dhoma treshe me hapësirë komode dhe elgante është ideale për familjarë dhe shoqëri.

Së bashku me shoqërinë e dhomës ju mund të kaloni momente të veçanta duke zgjedhur dhomën me ballkon.
Ju mund të zgjedhni një shtrat dysh King dhe një shtrat njësh, ose tre shtrata njësh Single.

139 € / natë

Triple Room Feature
Triple Rooms

Mini Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike dhe ushqime të lehta si dhe aparatin për Illy espresso.
Banjo klasike ku pjesa e tushit është e ndarë me xhama

Triple Room Feature
Single and King Bed

Shtrat Single me dimensione: 90cm x 200cm dhe shtrat King me dimensione 180cm x 200cm.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Triple Room

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani