Junior Suite - Hotel Garden
Junior Suite

Junior Suite

Një ndjenjë si asnjë tjetër!

Junior Suite është luksoze dhe elegante. Sharmi i Junior Suite ju bënë të ndiheni mirë dhe të veçantë.

Junior Suite e pasur me shtrat King, me para-dhomë shumë elgante dhe komode me orendi si: tavolinën e kafës, tavolinën e punës dhe Led TV Full High Definition me smart sistem.

289 € / night

Junior Room
Ambient Luksoz

Maxi Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike dhe ushqime të lehta si dhe aparatin për Illy espresso.
Banjo luksoze, ku pjesa e tushit është e ndarë me xhama.

Junior Room
King Size

Shtrati King me dimensione: 180cm x 200cm.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Junior Suite

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani