Vlerësimet - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Vlerësimet

Ne jemi të nderuar të ndajmë me ju vlersimet e marra nga klientët tanë të jashtëzakonshëm

Testimonial

Hotel i mirë me çmime të arsyeshme

Dhoma të këndshme me një banjo moderne. Mëngjesi është në stilin bufe me një përzgjedhje të mirë të ushqimit. Stafi është shumë, shumë miqësor dhe ndihmues! Çmimi për akomodim është i arsyeshëm

Tom L - Tripadvisor

Testimonial Image

Hotel fantastik

Kam qëndruar këtu disa ditë vitin e kaluar. Ata kishin një mëngjes fantastik dhe dhoma të këndshme!
Shtretër shumë të rehatshëm. Stafi ishte miqësor dhe ndihmues. Hoteli gjithashtu nuk është shumë larg nga qendra e qytetit. Kur të shkoni në Kosovë, unë ju rekomandoj këtë hotel.

Daryl - Tripadvisor

Room Service

Hotel i bukur

Pak larg nga qyteti, por për vetëm 10 minuta udhëtim me taxi ju arrini në qytet; dhomë e këndshme, komode, me hapësirë të mjaftueshme dhe pajisje të mrekullueshme. Stafi ishte i mahnitshëm, shumë miqësor dhe ndihmues, mëngjesi i bukur me shumë zgjedhje.

Leslie - Booking

Testimonial Image

Vend luksoz në Prishtinë

Hotel i këndshëm me ambient të bukur. Jo shumë larg qendrës së qytetit, shumë i qetë. Shërbim dhe sjellje shumë e mirë, ushqim i mirë. Dhomat me kushte të mira dhe të pastërta.

Pakaasi - Tripadvisor

Room Inside

Të jashtëzakonshme

Hotel i bukur, pak larg nga qyteti, por për vetëm 10 minuta udhëtim me taxi ju arrini në qytet; dhomë e këndshme, komode, me hapësirë të mjaftueshme dhe pajisje të mrekullueshme. Stafi ishte i mahnitshëm, shumë miqësor dhe ndihmues, mëngjesi i bukur me shumë zgjedhje.

Leslie - Booking

Testimonail

Staf i jashtëzakonshëm

Zgjidhni këtë hotel për arsye të çmimit dhe do të jeni të kënaqur. Më i mirë se çfarë kam pritur dhe më e rëndësishme është se stafi ka bërë më të mirën për ne. Kemi ecur disa herë deri në qytet dhe jemi kthyer me taxi.

Dorialuk - Tripadvisor

Room Inside

Padyshim zgjedhje e mirë me Spa të mahnitshme.

Stafi është jashtëzakonisht ndihmues dhe përgjegjës. Gjumë i mirë gjatë natës në një shtrat të rehatshëm.
Mëngjes i mirë. Spa të mrekullueshme.
Taksi në dispozicion brenda 2 ose 3 minuta

Yves - Booking

Testimonial

Spa dhe pishinë të mrekullueshme për tu reklasuar

Pas një udhëtimi të gjatë në Ballkan, ishte mirë të kisha kohë për t’u relaksuar në spa dhe pishinë, Hotel i ri me shumë investim në Kosovë, staf ndihmues dhe të vëmendshëm, restoran të mirë.

Travel Man - Tripadvisor

Bëje rezevimin

Different Feeling

Rezervo Tani