Double Room - Hotel Garden
Double Room

Double Room

Dhomë elegante!

Dhomë e ndriqueshme me hapësirë të mjaftueshme, luksoze dhe elegante.

Po sa të hyni në dhomë ju do të ndiheni mirë nga ambienti i cili ju rrethon dhe nga pamja e mirë të cilë mund ta shijoni nga ballkoni i dhomës nëse ju zgjedhni dhomën me ballkon.

111 € / natë

Double Room Feature
Double Room

Mini Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike dhe ushqime të lehta si dhe aparatin për Illy espresso.

Double Room Feature
Shtrat King Size

Shtrati King me dimensione 180cm x 200cm në të cilin ju mund të pushoni dhe relkasoheni duke shijuar qëndrimin tuaj.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Double Room

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani