Economy Single Room - Hotel Garden
Economy Single Room

Economy
Single Room

E rehatshme posaçërisht për ju!

Dhomë e cila ofron komoditet me shtrat Single, ideal për personat të cilët udhëtojnë për punë ose për të shijuar pushimet e tyre

85 € / natë

Single Room Feature
Economy Single Room

Mini Bar me zgjedhje të ndryshme si pije jo alkoolike, pije alkoolike dhe ushqime të lehta. Banjo klasike ku pjesa e tushit është e ndarë me xhama.

Economy Single Room Feature
Shtrat Single

Shtrat Single me dimensione: 120x200cm.

Veçoritë e dhomës
Plani i dhomës
Single Room

Rezervo dhomën

Different Feeling

Rezervo Tani