Dhomat e konferencave - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Konferencat

Hotel Garden ju ofron dy salla të konferencave ekskluzive me hapësirë shumë fleksibile për organizimin rreth biznesit tuaj

Conference

Hapësirë fleksibile
për çdo organizim

Conference Room
Konferenca

Sallat e konferencave ofrojnë të gjitha pajisjet e domosdoshme pët organizimin tuaj

Conference Room
Pajisjet

Projektor, Monitor muri për projektor, Tabelë, Mirkofon, Wi-Fi

Conference Room

Format: Teatër, Klasë,
Forma U, Hollow Square, Boardroom

Rezervo tani

Bëni rezervimin tuaj përmes numrit të telefonit dhe email adresës

Rezervo +383 38 71 71 77