Eventet Private - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Eventet Private

Shërbimi dhe organizimi i klasit më të lartë nga stafi ynë për planifikimin e organizimeve sigurojnë një ambient mahnitës për të mahnitur mysafirët tuaj.

Pavarësisht nëse jeni duke organizuar një takim, organizim apo rast të veçantë ne ofrojmë një përzgjedhje të veçantë.

Kombinim perfekt

Çdo organizimi merr trajtimin e tij elegant me një shumëllojshmëri të të gjitha ushqimeve të zgjedhura nga ju, të gjitha të servuara në mënyrë profesionale nga stafi ynë i shkëlqyer.

Vende me stil të lartë

Hotel Garden dhe Garden Open Kitchen ofrojnë vende ideale për organizime dhe festa private

Thuaj po në Hotel Garden

Për ditën tuaj të paharrueshme keni nevojë për një vend të veçantë.
Ne do të ishim të kënaqur të planifikonim martesën e ëndërrave tuaja së bashku me ju.

Organizimet në Garden

Organizimet e paharrueshme, me shumë kujdes të veçantë, të kushtuar vëmendje përgatitjes dhe shërbimit, ku secila prej kërkesave tuaja bëhet realitet.

Event

Rezervimet mund ti bëni në email adresën: [email protected].
Rezervoni organizimin tuaj privat dhe të paharrueshëm

Rezervoni tani

Bëni rezervimin tuaj në email

Rezervo