Camelia - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Camelia

Një eksperiencë e përsosur, me kualitet të lartë të përbërësve sezonal.

Camelia

Shijoni ushqimin
në restoranin Camelia!

Restaurant

Atmosfera e ngrohtë dhe elegante e restorantit tonë Camelia ju bën të ndiheni të veçantë.

Camelia Box
Mëngjesi

Filloni ditën tuaj me një mëngjes të shijshëm nga bufeja jonë e pasur

Camelia

Filloni ditën tuaj m mëngjes të shijshëm nga
byfeja jonë e hapur, duke filluar nga ora
06:30 AM deri në 10:00 AM dhe vikendeve duke
filluar nga ora 06:30 AM deri në 11:00 AM.

Rezervo tani

Rezervoni tryezën tuaj në çdo kohë në numrie e telefonit ose email:

Rezervo Tani +383 38 71 71 77