Garden Wonder Pool - Hotel Garden

Wonder Pool

Një pishinë e qetë dhe relaksuese, e rrethuar nga pemët me fruta.

Notoni dhe relaksohuni
nën rrezet e ngrohta të diellit!

Wonder Pool
Ushqimi

Ushqim i shijshëm, pije të freskëta dhe ëmbëlsirat mund ti porosisni përderisa jeni duke u kënaqur në pishinë gjatë ditëve të nxehta.

Wonder Pool
Pamja

Shijoni pamjen madhështore deri sa notoni në ujin e freskët dhe të pastër të pishinës tonë Garden Wonder Pool

Shkarkoni menunë

Mosha minimale për hyrje është 18 vjet.
Fëmijët duhet të shoqërohen nga një i rritur për
hyrje në pishinën e jashtme.
Mosha minimale për përdorimin e Garden Wonder Pool
në fundjavë është 21 vjet.

Rezervo tani

Different Feeling

Rezervo Tani +383 45 71 71 77