Freesia Wellness and Spa - Hotel Garden

Freesia
Wellness & Spa

Ne ju ftojmë që të relaksoheni shëndetshëm dhe në mënyrën më të mirë duke reklasuar trupin tuaj dhe shpirtin në një ambient të mirë dhe të ngohtë të cilin e ofron pishina e brendshme Fressia Wellness & Spa.

Relaksohuni dhe shijoni
luksin në të gjitha format

Steam Sauna

Sauna luksoze me avull prej mermeri ju pret për një relaksim total pas një stërvitje të fuqishme.

Sauna
Finnish Sauna

Është një vend për qetësim mendor dhe fizik.
Pasi keni përfunduar me saunën ju do të ndjeheni i releaksuar për një kohë të gjatë.

Shisha Lounge
Relax Area

Relax Area është pjesë e pishinës në të cilën mysafirët mund të porosisin shisha me shije të ndryshme sipas dëshirës

Gym
Fitness room

E pajisur me pajisjet më moderne, dhoma e fitnesit në Hotel Garden është mbajtur në një nivel me një standard të lartë dhe është vendi ideal për të vazhduar jetën e shëndetshme.

SPA
Masazha

Nëse dëshironi tretmane trupore të veçanta, ne ju ofrojmë disa lloje të masazhave. Tretmanet e Thai Masazhës të cilat do të relaksojnë trupin dhe mendjën tuaj.

Garden SPA Massage Menu
Llojet e masazhës

Shkarko menunë

SPA

Për rezervime kontaktoni në numrat e telefonit
+383 38 71 71 77, +383 45 71 71 77
ose përmes email [email protected].

Rezervimet gjatë javës duhet të bëhen 24 orë më parë,
ndërsa rezervimet e vikendit duhet të bëhen 48 orë më parë.

Hyrja nuk lejohet për personat nën moshën 21 vjeç

Shkarkoni menun
tonë të SPA

Rezervo tani

Different Feeling

Rezervo Tani +383 38 71 71 77