Garden Open Kitchen - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Garden
Open Kitchen

Dizajn inspirues dhe i paparaparë në Garden Open Kitchen!

Garden Open Kitchen

Origjinaliteti i një kuzhine të hapur si Garden Open Kitchen qëndron në
ndërlidhjen e konceptit të kuzhinës me dizajnin, artin dhe natyrën.

Breakfast
Mëngjesi

Mënyra e duhur për të filluar ditën është një mëngjes i shijshëm. Ju mund të shijoni mëngjesin tuaj nga ora 09:30 deri në 12:00.

Business Lunch
Business Lunch

Shërbyer nga e hëna deri të shtunën nga ora 11:00 deri në ora 15:00, me çmime speciale të specialiteteve tona të shijshme nga menuja jonë "A la carte".

Happy Hour
Happy Hour

Përfundoni ditën tuaj të punës duke kaluar Happy Hour me miqtë tuaj, nga ora 16:00 deri në 19:00 dhe përfitoni nga një zbritje mahnitëse në të gjitha pijet!

Grand Open Kitchen - Dinner
Darka

Shijoni pjatat e shijshme të përgaditura nga shefi i kuzhinës shoqëruar me një gotë verë të cilësisë së lartë për darkë.

Garden Open Kitchen - Menu

Shkarkoni menunë
e restoranit

Event Image

Një vend i përsosur për të shijuar netët tuaja të veçanta.

Rezervoni tryezën tuaj

Rezervoni tryezën tuaj në çdo kohë në numrin e telefonit ose email:

Rezervo tani +383 45 71 71 75