Lobby Bar - Hotel Garden
Hotel Garden Logo Shape

Lobby Bar

Vend ideal takimi ose relaksimi për të kaluar një pjesë të ditës.

Lobby

Vend i qetë dhe
komod!

Lobby
Bar

Një kafe, çaj ose kokteje, ju keni një vend të veçantë për të kaluar momente të mira

Lobby Feature
Lounge

Vendi ideal për të takuar dikë ose thjesht për t'u çlodhur.

Rezervo tani

Rezervo eventin tuaj pëmes email

Rezervo Tani