Hotel Garden - Website

00

Main Image

Përfshije veten në botën tonë dhe
zbulo më shumë rreth nesh!

Më shumë
Hotel Garden Logo Shape

Hotel Garden është një ndër hotelet
më prestigjioze, me lokacion të
përshtatshëm strategjik në Prishtinë

Rreth Nesh

Dhomat

Economy Single

Dizajn inspirues dhe
i pa paraparë në Garden Open Kitchen!

Dine

Është vend ideal ku mund të
shijoni mëngjesin, drekën, darkën
me pamje të bukur

Kitchen

Shërbimi ynë i pakrahasueshëm e bën eksperiencën tuaj në Garden Open Kitchen të paharrueshme

Garden Chef
Happy Hour

Ne dimë si të kujdesemi për ju pas një dite të gjatë

Happy Hour

Dekoruar me elegancë

Për një qëndrim të përkryer dhe të paharrueshëm, në Hotel Garden e gjeni vetën të rrethuar me natyrë të bukur dhe me një shërbim të shkëlqyer

Relax

Fresia Wellness & SPA

Garden
Wonder Pool

Pishina është gjysëm olimpike e cila
ju ofron qetësi dhe relaksim.
Pishina është e rrethuar nga pemët
me fruta të cilat mund ti shijoni derisa
jeni duke qëndruar në ambientet tona

Freesia Wellness and Spa

Është për të gjithë ata të cilët duan
të relaksohen në një ambient të
rehatshëm dhe të qetë

Wonder Food

Ushqim i shijshëm,
pije të freskëta dhe
ëmbëlsirat mund të
shërbehen për ju

Newsletter