Luxury Suite - Hotel Garden

Luxury Suite

Luxury Room

Oferta

Luxury Suite
269.00€

Në ofertë përfshihet:

  • Mëngjesi
  • Wi-Fi
  • Parking
  • 1x Ujë natural 0.75l
  • 1x Illy espresso
  • Spa & Wellness: Pishina e brendshme dhe dy lloje të saunave: Finnish Sauna, Steam Sauna

Rezervo tani

Rezervoni dhomën tuaj tani

Rezervo +383 38 71 71 77

Newsletter